Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klece pro křečky Syrské

8. 8. 2010

 

Rohová dvouposchoďová klec pro hlodavce Double Corner

Informace

Tato klec je dokonalá. Je velmi prostorná a proto se do ní vejde spousta hraček. Lze využít jako dva byty pro dva křečky, stačí je oddělat žebřík. Šetří také místo v bytě. Tuto moderní klec vašemu křečkovi doporučuji!!!!!

Hodnocení:

Kde lze koupit

V internetovém obchodě Zoohit. www.zoohit.cz/sk

Cena u Zoohit

doporučená cena 4 725,00 Kč
u zoohit  4 090,00 Kč

Popis u Zoohit

Prostorná a zároveň místem šetřící rohová klec pro hlodavce s dvěma podlažími, vhodná pro králíky nebo morčata.
Rozměry: D 141 x Š 100 x V 86 cm

Větší zásilky jsou jako nadměrný náklad doručovány jiným dopravcem a jejich dodání trvá bohužel o něco déle než obvykle. Děkujeme za pochopení.

Velkorysý rohový domov na dvou poschodích potěší každého králíka i morče. Díky prostorově úspornému rohovému řešení najde tato klec pro hlodavce své místečko v každém bytě či domě.

Obě poschodí klece jsou vybaveny stejně. Každé podlaží disponuje domečkem na spaní, k podlaze fixovanou miskou na krmivo a pítkem z umělé hmoty. Mříže mají přiměřenou velikost, takže lze doplňky na klícku bezproblémů připevnit. Dřevěná rampa spojuje obě podlaží navzájem.

Na čelní straně v obou podlažích jsou dvířka, přičemž v horním poschodí může být otevření dvířek zvětšeno až na celkovou šířku klece, což značně ulehčuje čištění této klece.

Spodní vanička klece je zhotovena z robustního kvalitního materiálu. Abnormálně vysoký okraj spodní vaničky poskytuje velmi dobrou ochranu proti znečištění okolního prostředí kolem klece.

138343_pola_nagerkaefig_eck_1.jpg