Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klece pro křečíky

8. 8. 2010

 

Klec pro hlodavce Falco

Informace

Výborná klec s přidělaným teráriem do kterého se dá podestýlka, ve které si křečíci mohou dělat nory a hrát si. Nahoře na šprušlích mohou zase šplhat. Žebřík ani patra nejsou ze kovových šprušlí a tak se křečík při běhání nezahákne. Do terárka se vejde i kolotoč a další hračky.

Hodnocení:

Kde lze koupit

V internetovém obchodě Zoohit. www.zoohit.cz/sk

Cena u Zoohit

běžně  4 690,00 Kč
u zoohit  3 490,00 Kč

Popis u Zoohit

Inovativní klec pro křečíky, myšky a ostatní malé hlodavce, skládá se ze skleněného terária a nasazovacích mříží, dodáváno i s výbavou.

Větší zásilky jsou jako nadměrný náklad doručovány jiným dopravcem a jejich dodání trvá bohužel o něco déle než obvykle. Děkujeme za pochopení.

Tato moderní a velmi praktická klec pro hlodavce Falco je perfektním domečkem pro křečky, myši a ostatní drobné hlodavce. Falco je tvořeno teráiem a mřížkou.

Terárium můžete bohatě vystlat, aby se Váš mazlíček mohl zahrabat a schovat. Nejlepší na tom je, že z klece už nebude vypadávat podestýlka.

Klec je opatřena nasazovací mřížkou, která se upevňuje na terárium. Při čištění ji jednoduše odděláte. Ke mřížce můžete připevnit dvě dřevěná patra, která jsou spojená dřevěným žebříkem. Mřížka je na zkosené straně opatřena dvířky, která ulehčují vyjmutí zvířete z klece.

111219_skyline_falco_2.jpg